petek, 13. februar 2009

Petek 13.

Srecen dan za Tino: VSE NAJBOLJSE SESTRICA!!!

Ali zadnje dneve ni zdrzal polezavat in mirno prenasat vso svinarijo, ki jo morje sproti naplavlja in je demonstriral kako se plazo pograbi. Od tistega dne dalje, je bila plaza (vsaj teh nekaj metrov pred Ska Barom) lepo pograbljena. Bravo Ali!



Drugace pa smeti (plocevinke in plastenke) pobirajo vecinoma tamali kmeri, ki za reciklirane zadeve dobijo celo nekaj dolarjev. Eni so pobirali smeti, drugi prodajali sadje, tretji verizice in ostala jajca. O solo so si verjetno ze kako ogledali od zunaj, a kaj ko je treba sluzit 8n jih starsi ne pustijo oz. bolj pogosti si sole ne morejo privosciti (prvi 4 razredi so bojda zastonj, ostalo pp se vse placa) V bistvu jih je bilo kar zalostno gledat, bolj kot vso svinjarijo, ki se je valala tam kjer ni turistov.



Evo. To je bil najin dom zadnjih 5 dni. Ska Bar, ki sta ga dva South London tuff guya najela komaj 3 tedne nazaj. Sprva sva bila rahlo sokirana nad nadvse prijaznim pristopom (u dont like it? fuck off!), ampak decki (se dva zaposlena kmera in ena pupa, ki je v bistvu delala bolj malo) so nama zraskli k srcu in sva kljub vecernem hrupu ostala. Celo poslovilno vecerjo so nama skuhali (no ja v bistvu je kuhinja zacela laufat glih zadnji vecer) fishamokcurry (ponavadi sta to dve jedi, mi smo meli eno in to odlicno).





...

Ni komentarjev: