ponedeljek, 9. februar 2009

Plazna reportaza

Midva trpiva in se prakticno dolgocasiva na odrocni plazi brez stalne elektrike, kaj sele neta, vceraj je se pumpa za vodo crknila, pivo in rum in coca colo smo pa tudi popili. Vsaj zadnje tri stvari bojo upam danes popravili, drugace bo kriza. zdaj sva na obisku v civilizaciji, morala sva prehodit najprej ene 2 km nase plaze, it cez hrib in potem premagati se naslednje 3 km plaze, da sva prisla do spodobnega neta (in bankomata, ce bojo do vecera uredili pijaco). Izlet na otoke bova ocitno tudi spustila, ker je vceraj prisel en nazaj prav raz$@##$@den, ker je sel na snorkeling trip, na katerem je videl kup mlecno pescene vode, kar lahko gleda tudi na plazi. Tako da nama ostane se v bistvu dva dni, jutranji skuk v vodo, sprehod po plazi do enega zajtrka, polezavanje, branje, igranje BG in ...in nic vec, pa potem malo v vodo, pa malo v senco, pa kaj popit, pa kaj pojest, pa se malo pocivat in kaj popit in spat. Saj pravim, dolgcas, danes sem ze hotel pomagat popravit vodno pumpo ali vsaj pograbit plazo.....
Slik ni, ker se nobenemu ne da slikat, pa pesek povsod, pa itak sonce prevec sveti, cisto prevec dela.

V cetrtek bova spet v Phnom Penhu, se spet javiva takrat.
Ce bo seveda kaj interesa....

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Dobro jutro, dober dan...prav smilita se mi, takšno lenarjenje vama res ni podobno. Priznajta pa, da vama prija...hm, vsaj meni bi.Očitno pa sta oba že zdrava (heksenšus in želodec ok)ker se v brezdelju (na dsopustu?) dolgosita.

Tukaj pa sonca ni sploh, povsod mlečno mlečna megla, dež, sneg pa še tega je bolj malo, vsaj v nižinah. Temperature med -1 zjutraj do 9 čez dan.. Čez vikend sva bila v MS, videla in se naužila vsaj malček sonca. Drugače bi jaz padla v depro. Babi in dedi sta ok, le centralna v naši hiši je spet crknila Bo dedi zrihtal). V sredo greva s Svitkom na Veliko Planino ..upam, da bo 4 dni kolikor toliko Ok vreme, da se malo nasmučkamo. Junior gre pet v šolo. Potem pa upam, da bo znal toliko, da bo hodil z nami na nedeljska ali vikend smučanja. Drugo leto ga prevzameta tudi Vi2 oz. Maja, saj si že sedaj želi bordati.

Uživajta do konca. Se že veselim, da se vrneta.

Siničica pravi ...

Ja, se strinjam z mamiD -naužita se sonca še malo, ker tukaj v LJ in okolici ne proizvajamo D vitamina spljoh že mesec in več. Hm, odkar sta šla? ... Pridita že nazaj, pa v torbi še malo sonca prinesta!!!! Cmoka! T.

Anonimni pravi ...

mala moja! Sonce smo res že hudo pogrešali. Bilo ga je nkaj, le za dvodnvni vzorec, ko so se temperature dvignile na grioznnih 12 ali 13 stopinj, ko je sneg vrag vzel je sledila moča, zaradi katere so se sprožili plazovi, Ščavnica prestiopiola bvregover, Mura je tik pred tem. Raje ostanita lepo na soncu, četzudi je voda mlečne barve. Pozdravček tja doli in seveda želja po čim prejšnjem snidenju.
Atiboris

Anonimni pravi ...

Gledam zadnjič TV...lejga Alija s trakom čez čelo v džungli, pa Maja....s čolnom po reki....potem neki roparji...pa bang, bang jih Ali pospravi in reši Majo...pa potem do nekih kolib...hmmm, a je plaža bla?...

aja ne, sej je samo Rambo4