torek, 6. januar 2009

2009...

... ne obeta mirnega in sproščujočega delavnika, saj so letos skoraj vsi dela prosti dnevi in prazniki čez vikend, seveda z izjemo velikega ponedeljka in dneva boja proti okupatorju. Bomo pač mirneje jedli jajca, šunko in hren, ter zapeli kako kombinatsko.

Da ne bom že na začetku pregorela pobiram šila in kopita in v nedeljo potujem sem:


View Larger Map

Koliko se bo dalo redno vas bom ponovno obsipavala s prekrasnimi fotografijami in/ali s kratkimi doživljajskimi spisi. Tokrat boste morali preživeti brez Alkovih zabavnih komentarjev, ker me bo zabaval v živo ;).

Se vidimo v drugi polovici februarja...

6 komentarjev:

Alko pravi ...

Saj komentiram lahko še vedno, bolj je verjetno, da se mi ne bo dalo, bo preveč dela z sprotnim praznenjem fotoaparatove kartice

Anonimni pravi ...

Ej, vi2 oba, da ne bi pozabila - to soboto - predkamboški kosiu pr Malih. :)

Anonimni pravi ...

Šele ob branju tvojega bloga izvem,daodhajaš daleč na vzhod in da te dolgo ne bo nazaj.Pa te že mesece nisemne videl, kaj šele slišal. Stiskam palce,da se varno vrneš domov.
atiboris

Anonimni pravi ...

Ko se vrneta, pričakujem eno tradicionalno plesno predstavo. Nič ni podobno naši polki!
http://www.youtube.com/watch?v=WQ-R_4f4W2k&feature=related

Uživajtaaaaa!

alienka

Unknown pravi ...

Uživajta kolikor se bo le dalo!

jakar pravi ...

Uživita maximalno!
Jaka
PS: Pa pazta, ko bosta v Angkorju - glede na holivudizme za vsakim grmom tiči ena lukna prekrita z lijanami, spodaj pa grobnica stara več tisoč let z raznimi ogrlicami, ki ustavijo čas! Bom takoj vedu, da neki šmuglata, če mi bo ura kej prehitevala/zaostajala!