četrtek, 22. januar 2009

Slike

ali (to sem jaz) njih odsotnost. Ocitno je 8G kartica prevec za te mlincke tukaj, zdaj sva ze v tretjem cyberju v par urah, pa se vedno ne gre, zal. Tako da si pac predstavljajte hribe z dzunglo, vasice na slemenu, zavite v meglo, ravnico med hribi, kot Pokljuka samo veeecje in zdaj suho in zgleda kot stepa, obkrozena z dzunglo, pa mocvirje s krokodili (videla sva en drek, dobesedno), na drugi strani pa reke in potoki in mostovi, ki jih vsako dezevje odnese, zato ne delajo vecjih kot par desk, pa prasne ceste, da si popolnoma oranzen po par urah, in roke bolijo, ker se drzis za motor in nahrbtnik te vlece nazaj in motor hoce naprej in... in seveda kacji pastirji, rdeci in modri in zeleni in crno-modro-viola-rdeci z blescecimi krili in... in potem itak ne rabite fotk, ker niso ostre ali je luc premocna in sploh zanic vecino dneva. Tako.
Ampak tudi topel tus zdaj ni bil zanic, samo brisaca je bila vseeno potem rjava :-)

Do naslednjic.

9 komentarjev:

Anonimni pravi ...

TUDI JAZ pozdravljem popotnika in se zahvaljujem za čestitko poslano po mejlu, da jo vidi ves svet in po sms....Čestitke tudi vsem ostalim slavljenjcem in..ALI VSE NAJBOLJŠE ZA TE, VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEE, VSE NAJBOOLJŠE DRAGI AALIII....a ne pojem dobro, slišiš?
Jutri se dobimo s familijo, ki ostala neokrnjena v tej gripozno virosni deželi pod Alpami pri nas na kosilu in/ali čaju. Z vama bomo praznovali posebej, kot lani s tabo NOVO LETO.
Kar predstavljam si vajino potovanje na malem motorčku, mopedu z veeeliiikimi nahrbtniki po prašni cesti. Krasno, vendar le če te na koncu dneva čaka tuš.
Prav zanima me, kakšen je modro, vijoličen ali zelen kačji pastir. Že tisti rjavo oranžen na slikcah, ki so uspele priromati do nas, je neverjeten. A so tudi žabe tako eksotično barvite?
Uživajta mD

Siničica pravi ...

Ave, popotnikusa!
Čestitke so v komentarju spodnje objave. Nič hudega, če ni fotk, nam bosta pa potem naredila kamboško veče, pa bo ...

Anonimni pravi ...

popotnika od "down under" vama sporocata, da zab, kacjih pastirjev in predvsem veliko pijavk dobita v najstarejsem pragozdu na svetu Taman Negari kolikor hoceta. drgac se pa mava fajn. evo par fotk (dzungle se ni gor) http://www.ljudmila.org/~emir/web01/
petra & emir

Anonimni pravi ...

Joj, super se sliši.
Sestavila sem eno pesmico iz tega spisa:
1. yes,yes,yes, fogs, yes.
2.brrrrrr, brrrrr, br (2. prestava), brrrrrr, grrrr, brrrr.
3. brrrr, brrrrr, br, br, brrrr.
4. wuuuuuuuuuuuuuu. frrrrrrrrrr.
5. švrc, švrc, švrc.
6. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
7. brrrr, brrrrr, br, br, brrrr.
8. šššš, šššššš.
9. #%&#$5/%$#%&$$%&

Prevod: 1. verz: pogovor s fotografom
2. verz: vožnja z avtobusom in Maja vmes dopoveduje nekomu, da ona sedi sama.
3. verz: vožnja z mopedom
4. vrez: 100 in 1 kačji pastir
5. verz: Maja brodi za žabam
6. verz: idilični vzdih
7. verz: pot nazaj v dolino
8. prijeten tuš
9. Ali in Maja že 5 ur nalagata slike

No, še naprej tako!

a

P.S. Vsem, ki ste se (spet) postarali: nič ne de, pomembna je notranja lepota!

Griša Planinc pravi ...

Ali, srecen RD (ja, itak da zamujam)!!! Doma se bos lahko poigral z Laro (ce bo majadbee dovolila). :P

Sicer pa vidim, da fotkas v 16:9 nacinu, upam, da ves, da s tem zaradi porezave nekoliko zgubljas na velikosti posnetkov. Mogoce posledica sparanja s placom na kartici? Sicer so pa problemi s citanjem kartic, ker cardreaderji v kistah tam dol ocitno niso za SDHC (high capacity). Poceni resitev je USB-kabel, s katerim lahko cuzas fotke direktno s fotkica, pa tudi citalci SDHC niso dragi. Sej verjetno to itak ze vse ves in je problem kje drugje, ma za zihr pa vseeno se napisem.

No, lepo uzivajta se naprej, bomo brali in morebiti gledali fotke ...

Anonimni pravi ...

Hojla vas dva tam spodaj na drugi strani Zemlje. Upam, da je z vama vse v redu, četudi ni krokodilov in primernih računalniških šškatel. Res je, da pogrešam kako fotko, skozi katero bi se vsaj v mislih potepal po tisitih ekssotzičnih krajih. Vseeno, držita se in srečen povratek v slo.
atiboris

Anonimni pravi ...

http://www.rtvslo.si/play/kombinat/ava2.27046609/

tole je stran, kjer je objavljena radijska reportaža KOMBINAT-a ...super stvar

Siničica pravi ...

POslušala Dime donde vas, morena ... z reportaže; sestrica, en malček te pa pogrešam, veš ...

Anonimni pravi ...

Hej!

Hvala Ali in Maja za čestitke... zakon, prvič v 31 letih sva imela z Alijem v istem trenutku rojstni dan, na dveh koncih sveta... prej sem vedno en dan prehiteval :) škoda, da vaju ni blo na žurki, je blo fino, ampak očitno je, da je pri vaju večja žurka... uživajta potepanje še naprej, Titi :) pa Saša, Jon in Anika tudi pozdravljajo, aja pa Andro tudi, smo zapeli v Kopru vse najboljše še zate :) Ciao, Titi