sobota, 17. januar 2009

Phnom Penh in slike

Zdravo!

Koncno sva nasla en racunalnik, ki dela spodobno hitro ima celo usb 2 in ...skratka da dela.
Torej sledijo slike (hiter izbor, od danes nazaj) preteklih dni, ampak najprej novice. Prispela v prestolnico vceraj popoldan, po tem ko sva ugotovila, da bo izlet v pticji rezervat predrag (150 $ na glavo), in takoj picila do FFI (se dobro, ker sva tam ugotovila da je petek popoldan in so vsi ze na poti iz sluzbe). Tam sva kupila knjigo o zabah cambodie in poklepetala z njenim avtorjem ( Jeremy Holden - fotograf). Ko sem omenila, da se Ali ukvarja s kacjimi pastirji se je cist zagrel in naju bo v ponedeljek vzel s sabo do nekega mocvirja nekje v hribih ob tajski meji (Cardamom mountains), kjer je bojda krcato kacjih pastirjev in zab ampak tudi mraz. Glede na to, da sva iz Slovenije nama nocne temperature okoli 10 do 15 stopinj ne bodo storile vecjega zla. Torej to je to...koncno so pred nama prave dogodivscine, blato, kacji pastirji in zabe in krokodili in tigri in sloni in ....komaj cakava. Torej v ponedeljek piciva s taxijem (ponavadi pickup ali 4WD) do Pursata (SZ od prestolnice) in nato z drugim taxijem do Pramouya (na Z) in nato z mopedom do O Soma, dalje pa pes. Do takrat pa se bova se naprej potepala po muzejih in trznicah Phnom Penha. Se javiva ko bova nekje na obali ali v kakem vecjem kraju. Pa brez panike, ce se ne javiva kak teden dni.

Maja & Ali















4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Lp Maji! Pokušina z naloženimi fotkami ti je uspela, kajti komaj čakam, kaj bosta poslala iz potepa po blatni zabiti s kačjimi pastirji, žabami in krokodili. Pazita nase.
atiboris

Siničica pravi ...

Fotke luštne. Ampak nobenega skoka? :)

Anonimni pravi ...

Jaaaaa Aliiii! Vrži enkrat babo v luft!!!
Grem zdaj prebrat kaj sta vidva napisala....ker moja vojerska natura je najprej pritisnila na komentarje....hehe
Užijta vse kar je lepega
Lubčke od NANZ

Alko pravi ...

Maaa, beda, midva se plaziva cez hribe in dzunglo, to je pa vse, kar zmorete pokomentirati? Kaj se sploh splaca kaj pisat?
Zdaj se sicer pripravljajo nove slike ampak.... hm hm hm

Ja, jo bom vrgel kaj v zrak in s(h)e slikal. Predvcerajsnjim je jokala, da je prevec zmatrana, da bi lahko skocila.