ponedeljek, 24. december 2007

Popotovanje z Grupo 4MD

Po tem ko me je gruca mladih biologov (ki ze 2 meseca kruzajo po avstraliji, tanzaniji in NZ) pobrala v Akaroi smo se z njihovim people moverjem odpravili v sosednji zaliv (Pidgeon bay, pa ni bilo kaj dosti golobov tam) izlegavat in delat nic. No shs-jevci mo sli na teren in videli skinka. Pa napornem dnevu (sonce, vino in tarok naredijo svoje) smo se vsi (skoraj, Matej spi v sotoru skupaj z vsemi nahrbtiki in hrano) stisnili nazaj v avto in zaspali (verjetno zaradi hipoksije).





Zdaj smo in bomo v Christchurchu bomo tu se nekaj dni (ni do odhoda 29.12, jaz verjetno do 27.12). Danes pripravljamo bozicno vecerjo (btw: cudno je nakupovati hrano za bozicno vecerjo v japonkah, krilu in v kratkih rokavih).

se utrinek in bozickove izlozbe, ki me je nadvse sokiral (brezmadezno spocetje pa to...)


Moto dneva:
Da bi bilo zivljenje vedno kot med 1. in 3. pivom!
(David Stankovic, Christchurch 24.12.2007)

pa se ena zelja za vse vas...


Lubckov 100, rada vas imam, Vesel Bozic itd...

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Srečen božič, sestrica. POljubčke z dolenjskih gričev.

Anonimni pravi ...

Draga Maja, fajn zgledas ni kaj! Hvala, ker nas razvajas s temi prelepimi fotkami, res ti zavidam tole uzivancijo. Sem bila nekoliko skepticna, da se bos toliko oglasala, pa seveda zato sedaj toliko bolj vesela ... priznam, vsakic, ko prizgem racunalnik, grem najprej kukat kje si, kaj pocnes in kako vse skupaj zgleda. Mi stirje smo tokrat popolnoma zablokirali pri prednovoletnih nakupih in vseh ostalih dobrinah, ki jih prinasa skoraj 14dnevni dopust... zboleli totalka, kasljamo, kihamo, z vrocino ali brez in jaz se z vnetim usesom. Pa ni panike, se bomo vsaj druzili in crkljali in valjali in ustvarjali in pekli piskote in kruh ...

Vesel bozic in seveda dober skok v novo leto zelim tebi in grucici ta mladih (in vsem komentatorjem).

Poljub in objem,

Leshka

Alko pravi ...

Aja, v bistvu spada pol komentarja k temu blogu, ne prejšnjemu... no ja, to ne moti velikih duhov. Reči mladičem, da njihov blog nekaj sameva, kakšni so in to... no ja, zato si pa ti tolko bolj bralna. Čeprav ne vem, kaj so vsi tako veseli slik, sej so fajn ja, še preveč, pa tam daleč daleč, še res bi lahko 7 morji naštel. Mah, važno da dobimo kar pričakujemo.

Še en srečen božič.

Anonimni pravi ...

Nikoli nisem čutil takšno praznino, kot jo danes, ko je vstopamo v ta sveti večer, ko si ljudje želijo en dugemu vse najboljše, ko se oziraš po svoji družini, pa je ne vidiš, je ne občutiš. Morda je zato moje pisanje v tem trenutku preveč čustvebno obarvano, vendar vem, da bo juti, ko sezbudim vse drugače. Zopet bom močan, poln delovne energije, do moje srčne sredice ne dovolim nikomur, le sebi in mojimaji in mojitini, ki sta nekaj najlepšega, kar mi je uspelo "napraviti" v mojem živlenju. Na tem svetu ni nikogar, ki bi bil bolj ponosen na svoji dekleti, kot sem jaz.
Pusa obema
atiboris

Anonimni pravi ...

Dobro jutro, upssss večer,

Pri nas se dela lep zimski dan. Včeraj na božični večer je sneg malo "poštavbal" okolico, kaže se sonček in moram zbuditi Mirana, da greva na dooooooooolg sprehod, na Homc, ob Bistrici ali kar tako.

Kot vidim se imate fajn. Tudi mi uživamo, smo se pa sinoči dogovorili, da zate (s tabo) ponovimo božični večer in odbarovanje. Jelka je krasna in ker je v teglcu bo počakala. M ti jo je pofotkal in poslal po mobiju. Verjetno je nisi dobila. Jo boš takrat ko stopiš na letališče v benetkah.
Uživaj še naprej.
A se voda v odtokih res vrti v nasprotni smeri kot pri nas? Posnami prosim !

cmook mD in M

Anonimni pravi ...

Danes sem spala dolgo, zelo. Razlog tiči v obilici dobre hrane, ki jo je skuhala včeraj mD....potrebe po tem, da ti pripovedujem kako smo te pogrešali najbrž ni....ugotovila, da lahko imaš vse na tem svetu, če si za to pripravljen žrtvovati vse ostalo...kavelj 22.
Porabila veliko časa, da bi na liki glej Zigi našla mačko, pa se ni zgodilo nič. Mi jo boš pokazala osebno...neeee! Ni ti potrebno pokazati osebne...veš to me včasih tako moti, da ničesar ne razumeš:-)

Pa še pesmica:
Vse najboljše za Božička:
Naj se ti smeh nariše na lička.
Dobre volje polna vreča,
iz oči naj sije ti samo še sreča.

N+A+N+Z