torek, 1. januar 2008

Čestitka 2

Zgodnja ura mi je pomagala spregledati čestitko, pripeto v mailu....


10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

SUPERCA zgledata, kot ta prava farmerja (mužika po rusko, da, da se že učim....za začetek berem Tihi Don od Šoholova. Pa malo sem vama fauš, ker vidim, da je še kar toplo. Tukaj pa piha in ni preveč prijetno. Snega skoraj ni, je pa belo, vendar samo od zamrznjene megle, ki vsako jutro, tja do 10 ure popada na tla.
Včeraj sva počivala po prečuti noči. Meni spanje vedno manjka. Privoščila sva si samo dolg sprehod do Domžal ob Bistrici in seveda, kaj pa drugega kot sarmo. Sedaj čakam, da se zbudi moj medved zaspanec (že lomasti) in greva na Dobeno. Upam, da bodo v kaki domači oštariji imeli kakšno župco.
Prebrala sem vajine zadnje tri mejle in se zgrozila nad poročilom o kulinariki. Jaz bi tam umrla... od ovčetine seveda.pff, fuj grozno..Kaj pa zajcev ne jedo, če jih je toliko, pa krompir... če ga sploh imajo.
Na dopustu ostaneva še do konca tedna. Jutri greva mogoče smučat. Uživajta tudi vidva in kmalu se spet javita.

Anonimni pravi ...

joj kak lepa pesem...JOŽE prišel je med nas, ha, ha za Nataško...

Maja pod smreko čaka darilce s tvojim imenom.

tudi vama srečno

Anonimni pravi ...

Si prepričana, da Dedek Mraz ne prihaja iz tistega konca, nekje pod Mt Cookom, kajti vajin duet je bil vreden vsaj Eme. Babi Helena mi vselej pravi, da naj ob vsakem sporočilu-komentarju, ki ga zapišem na tvojem blogu, dodam tudi njene in dedka Lajčija najboljše želje, kar jih pemore svet. Ob obiskih pri Jakecu redno pogledata vse, kar si novega "natrosila" dogodivščin z onega "J" konca sveta na NZ. Sam sem danes s Simonom Balažicem, Zeleni Slovenije, za nekaj trenutko sodlova na ponovoletnem raftu po Muri, vreme ostro mrzlo, vendar je bilo biti zunaj pravi užitek. Sedaj me čakaše terskst o tem za Direkt, sledi odhod domov na ostanke sarme. Pusa in še nekaj za povrh tvoj atiboris

Anonimni pravi ...

Jože prišel je med nas, bruhahahaha :)
Zgledata krasno. Mene pa tudi zanima, zakaj ni na spodedu več zajčje kot ovčje obare :)
Pri nas tiho, mirno, om-zen vzdušje (se še pobiramo po prečuti noči), D. in S. igrata Boggle, to zgleda tako, da se mali bori ko zver za vsako besedo, naj jo priznamo, recimo OH, AH, IH, AČIH :))))) Trmast ko ... ko moja sestrica ;)

Anonimni pravi ...

Maja, srecno, veselo, stabilno, ustvarjalno, toplo. Pa DAvidu tudi srecno 2008.
In hvala za lepe zelje in vajin cudovit performans. (Valjda je Joze...:)
(Ocitno Hrvaska ne mara na NZ posiljati SMS in zato pisem zdaj tu.)

itn@ pravi ...

he he he, pa super, naj tudi vama kaj dedi mraz prnese!

Unknown pravi ...

Nesporno dejstvo je, da si Maja najbolj trčena v naši familiji (a i šire), tako, da ti številni zavidamo.

I vamo u Fužine došlo prvi božič i novo leto, kmalu pa bu še došlel drugi božič i še eno novo leto, bajram je tut že bil, pol pa bo še kitajsko novo leto (imemo namreč dva kitajca u fužinama)
tak da ti mi z naših prelepih Fužin želimo vesela , srečna, zdrava, inu bogata vsa ta nova leta, in božiče.
MI4

Anonimni pravi ...

Ha, ha. Jože je prišel. Sem vedela, da stari komunist ne ve kje je NZ.

Super sta!

Uživajta!

Anonimni pravi ...

Ojla,

mladiči sporočajo, da so posodobili blog in si lahko ogledate par fotk iz potovanja.

http://jugovzhod.blogspot.com/

Anonimni pravi ...

Najbrž ti je jasno, da zahtevam plačilo..nad Jožetom imam avtorske pravice od svojega prvega prepevanja ...in bela kučma se poje samo v primeri, da ti jo Rok kupi za Božička-drugače je bolj siva....in potem se zalotim, da sem butasta in ti solim pamet. V primeru najdenja izgubljenega smisla za humor, ki s prevezo čez ušesa tava po NZ veš kaj ti je storiti.

Se opravičujemo za zamudo!